Γλώσσες:German  English  greek  French  
Καλάθι αγορών:  
0 προϊόντα
Κατηγοριες
Προσφορες
Volleyball μπλούζες προσφορά
Volleyball μπλούζες προσφορά
50.00€

38.00€
Πληροφοριες
Αναζητηση
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Αναζήτηση
Η εταιρια Fabo Sports Wear
Η Βιοτεχνία "ΑΜΠΕΡΙΑΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε." με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε το 2006 σημειώνοντας σημαντική ανάπτυξη και εξέλιξη μέσα στο σύντομο χρόνο λειτουργίας της, γεγονός που οφείλεται στην πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση των ιδρυτών της στο χώρο του ενδύματος.

Ιδρυτές της εταιρείας, είναι οι κ.κ.Ζέλικο Φάμπατς και Πολυξένη Αμπεριάδου.

Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η κατασκευή και εμπορία ενδυμάτων λιανικής και χονδρικής πώλησης. Η επιτυχημένη πορεία της αλλά και οι ανάγκες της αγοράς, οδήγησαν την εταιρεία να χρησιμοποιήσει κεφάλαια και να συμπεριλάβει στη παραγωγής της και ένα νέο αντικείμενο που αφορά στην κατασκευή ιδιαίτερων γυναικείων και αθλητικών ενδυμάτων / t-shirts με πρωτότυπες στάμπες. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στο σχεδιασμό, στην ποιότητα των ενδυμάτων / t-shirts σε συνδυασμό με τις ελκυστικότερες τιμές της αγοράς.

Βασικός στόχος της εταιρείας, είναι η καθιέρωση της στο χώρο του ενδύματος μέσω των ιδιαίτερων σχεδίων της, της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, των προσιτών τιμών αλλά και της συνέπειας της.

Υπηρεσίες - Προϊόντα
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, είναι η κοπή, ραφή, κατασκευή και εμπορία ενδυμάτων λιανικής και χονδρικής πώλησης προς φυσικά και νομικά πρόσωπα, αθλητικούς συλλόγους, σωματεία κ.λ.π..

Επιπλέον, η εταιρεία εξειδικεύεται:
Α) Αθλητισμόςbr/> Στην κατασκευή ιδιαίτερων αθλητικών ενδυμάτων / t-shirts με πρωτότυπες στάμπες, που εστιάζονται κυρίως στη χειροσφαίριση (HANDBALL), λόγω της μακροχρόνιας και πετυχημένης αθλητικής πορείας ενός εκ των ιδρυτών της, Zeljko Fabac, στο άθλημα αυτό. Επισημαίνεται, πως τόσο η αγάπη του προς το άθλημα αυτό, όσο και η μη ύπαρξη παρόμοιου προϊόντος στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, αποτέλεσαν το έναυσμα προσθήκης αυτού του αντικειμένου στις Υπηρεσίες / Προϊόντα της εταιρείας. Τα υφάσματα τα οποία χρησιμοποιούνται είναι ελαστικά (φούτερ, ριπ, μακό κ.λ.π.) και διατίθενται σε ποικίλα χρώματα.
Β) Γυναικεία μπλουζάκια "VANDENILIO"
Στην κατασκευή γυναικείων t-shirts, με ιδιαίτερες και πρωτότυπες στάμπες και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων από υφάσματα μακό, ριπ, jersey, βισκόζ κ.λ.π
Συνέχεια